Cégtörténet


Cégünk 2003.augusztusában alakult. Betéti Társaság formájában. Már a cég megalakulása óta célunk olyan szolgáltatás nyújtása, amivel partnereink elégedettek, ezért kapcsolatunk tartós, korrekt, megbízható. E célunk eddigi munkánk során maradéktalanul teljesült. Elsősorban márkafüggetlen gépjárművek szervizelésével kezdtünk foglalkozni. Miskolcon a Tüzér u 12 sz alatt béreltünk egy 250m2 műhelyt, egészen 2014 augusztusáig. A folyamatos fejlődésünknek és bővülő ügyfélkörünknek köszönhetően átköltöztünk egy már saját tulajdonba kerülő telephelyre a Lórántffy Zsuzsanna u 51 szám alatt lévő régi autószalont sikerült megvásárolnunk..

Mintegy 4000 m2 telken lévő telephelyen jelenleg egy 400 m2 műhely található. Szervizünk jelenleg egy ügyfélváróval 6 beállással autó-mosóval és 2015 -óta műszaki vizsgáztatással és Diesel autók illetve üzemanyagrendszerek javításával és felújításával, is .foglalkozunk .

A közeljövőben bővíteni fogjuk szolgáltatásainkat, ahol egy új közel 600 m2 alapterületű új műhelyt fogunk építeni. Karosszéria és fényező műhely ,illetve bővítjük a szerviz szolgáltatásainkat, amelyben akár 3,5T feletti gépjárművek javításával is tudjuk fogadni új és meglévő ügyfeleinket.

2022 augusztus 27 -én a Komplex-Car Bt megszűnt és mint jogutód Kft-alakult . Hosszú és eredményes közös munkának köszönhetően az Inter Cars Hungária Kft-vel. Cégünk csatlakozott a Q Service magyarországi piacvezető szerviz hálózathoz. Úgy gondoljuk, hogy a Q Service-vel kötött szerződésünk által, újabb szolgáltatásokkal és kedvezményekkel tudunk az ügyfeleink rendelkezésére állni. Ezzel kapcsolatban keresse meg szervizünket, ahol további információkat tudunk adni.

Kitűzött célunk, hogy segítségünkkel a megrendelőink a lehető leggazdaságosabban, de mégis a szakma szabályainak megfelelően tudják üzemeltetni járműveiket. Ennek érdekében minden Q-SERVICE rendelkezik olyan adatbázissal, műszaki információval, ami garantálja az átvizsgálások, javítások szakszerűségét. Mielőtt a Q-SERVICE elvállal egy munkát, pontos és korrekt árajánlatot ad a gyári normaidők használatával, így Ön pontosan tudja, hogy miért, mennyit fizet.

A rendszerközpont évente ellenőrzi és auditálja a csatlakozott szervizeket, hogy mindenben megfelelnek-e a szigorú Q-Service szabványnak. A fentiek alapján nyilvánvaló, hogy a Q-Service számtalan előnyével és újdonságával, ügyfélközpontú szemléletével kívánja ügyfelei igényeit maximálisan kielégíteni. A felhasznált alkatrészeket és az elvégzett munkát dokumentáljuk, az alkatrész cserére 12 hónapos garanciát vállalunk.

Minden gépjárműről külön szervizkönyvet vezetünk, amely tartalmazza az időszakos olajcserét, vezérmű szíj- és szűrök cseréjét, illetve a következő szerviz idejét. Így az ügyfél időben áttekintheti a következő átvizsgálás idejét és felkészülhet a javítás időtartamára és annak költségére.

Ügyfeleink gépjárműveinek szervizelését, karbantartását több éves tapasztalattal és mesterlevéllel rendelkező szakemberekkel végezzük. Folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt tudásuk bővítésére. Javítás és karbantartás esetén - az ügyfél kérésére - csere autót biztosítunk 24 órát meghaladó javítás esetén. A gépjárművek javítására, az alkatrészekre és az elvégzett munkára 1 év garanciát vállalunk.